Despre noi

Despre noi

Pasiunea noastra pentru plante a luat nastere in anul 2007, moment in care am inceput productia primelor culturi.

In anul 2013 am deschis garden center-ul din comuna Marginea, ocazie cu care ne-am diversificat colectia, oferind clientilor nostri atat plante din productie proprie cat si din import.
Incercam sa tinem pasul cu ultimele tendinte din domeniul gradinaritului, avand mereu stocuri consistente si plante de calitate.
Pe langa materialul horticol , comercializam si materiale necesare amenajarilor peisagistice, sisteme de irigatii, folii, piatra, tocatura colorata, substraturi din turba, ingrasaminte si alte materiale anexe.

De-a lungul acestor ani am creat legaturi cu mari producatori din Uniunea Europeana, astfel suntem printre putinii furnizori plante rare, forme, bonsai, artari si alte specialitati greu de gasit pe piata locala, motiv pentru care multi gradinari si specialisti ne viziteaza frecvent din toate colturile judetului sau din judetele vecine.

Labirint Garden

Scopul nostru

Deoarece scopul nostru a fost de la inceput protejarea mediului inconjurator suntem mandri ca reusim prin activitatea noastra sa aducem un plus de culoare in gradina si viata dumneavoastra.
0
Experiență
0
Stocuri consistente
0%
Profesionalism
0
Clienți mulțumiți
Call Now Button